måndag 22 december 2014

Bokslut i bilder 2014

Det är bara 9 dagar kvar av 2014. Julkorten är skrivna, presenterna inslagna och ledigheten väntar på att få omfamna en. 

I ledigheter och avslut passar det bra att tänka tillbaka på året som gått. Jag har kollat igenom vårt instagramflöde och blivit påmind om lite av vad som hänt under året, och man kan väl minst sagt säga att på Stadsbiblioteket har det varit ett udda år med en renovering som har dragit ut på tiden. Men andra saker har också hänt! Här är några nedslag:Kulturkvarteret öppnade i augusti med en fanfar!


I juni bestämde sig en andmamma att terassen var ett bra ställe för sina ungar. Tyvärr är det inget barnsäkert ställe så med hjälp utifrån fick de omplaceras till bästa närmsta vattenhål.


Under Kulturnatten i maj anordnades gosedjursnattis för första gången. Busiga figurer hade ett riktigt äventyr som deras människo-kompisar fick veta allt om när de kom och hämtade dem nästa dag. 


Skådespelaren Philip Seymour Hoffman gick bort.


Många böcker lånades och lästes. Vissa var fängslande andra var väldigt tråkiga.


Tecknargruppen träffades varje måndag och tecknade tillsammans, mycket te och kakor blev det också :)


Under tre veckor när Stadsbiblioteket hade stängt kunde man låna på bokbussen.


Författarstafetten på Bokfestivalen var välbesökt i år! Hoppas att nästa år blir lika händelserikt (men inte så mycket renovering).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar