Klassiskt filippinskt recept
Hundgryta till bröllop
Hundgryta till bröllop
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1T_bPSSFMWawRFjYEgyd9_LDyLRCANLhbnIrPrmp5_9o5B5bnt6uobAS_CiA2SX5lwp8nyS7MhkxxDSdvJCaAs-TgKnQeqzA2m3Sze9AIAqaInzZoE0nRN8P59gBKXVtjXGe5x-5XGHc/s320/hotdogs-L.jpg)
Avliva en medelstor hund och sved bort pälsen över öppen eld. Flå försiktigt medan huden är varm och lägg den åt sidan (kan användas i andra maträtter). Skär köttet i tumsstora kuber. Låt dra två timmar i en marinad av vinäger, pepparkorn, salt och vitlök. Stek köttet i olja i en stor wokpanna över öppen eld. Lägg i lök och hackad ananas och sautera tills de mjuknar. Häll i tomatsås och kokande vatten och lägg i grön paprika, lagerblad och tabasco. Låt sjuda under lock över varm glödbädd tills köttet är mört. Rör i puread hundlever och låt koka 5-7 minuter till.
Receptet är tagit ur Jonathan Safran Foer, Äta Djur
Sökes: Medelstor hund.
SvaraRaderatyp Golden Retriever
SvaraRadera